‘2 basisspelers hebben akkoord dat ze mogen vertrekken’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

01 mei 2018 11:50 - Club hoopt binnenkort de titel te kunnen vieren, maar het succes heeft ook een keerzijde. Zo volgen wekelijks veel scouts de wedstrijden van onze geliefde club en enkele spelers staan dan ook nadrukkelijk in de belangstelling van buitenlandse teams. 

Volgens Het Laatste Nieuws hebben 2 basisspelers een akkoord dat ze na dit seizoen mogen vertrekken en dat het bestuur zal meewerken aan een transfer. Het gaat om Stefano Denswil en Abdoulay Diaby. De Nederlandse verdediger stond vorig seizoen al in de belangstelling van Fiorentina en Brighton, toch bleef hij op Jan Breydel. Diaby hoopte op een transfer naar Galatasaray na de vorige landstitel, maar dat verhaal ging niet door en de Malinees werd daarna geplaagd door vele blessures.

Aan het begin van dit seizoen was de aanvaller duidelijk tegenover La Dernière Heure: “Ik heb hier nog iets af te maken. Ik heb vluchtig aan een transfer gedacht, maar ik had geen zin om te vertrekken na een seizoen waarin ik bijna niets heb laten zien.” Ondertussen is de snelle spits helemaal boven water met 14 goals in de huidige campagne.

De kans is dus zeer groot dat Denswil en Diaby volgend seizoen niet meer voor Club zullen uitkomen. Ook Anthony Limbombe en Marvelous Nakamba zijn gegeerd wild op de transfermarkt. Het management van Limbombe flirt met interesse uit de Bundesliga. Nakamba staat op het lijstje van Fiorentina en Schalke 04.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.