Aanvaller verlaat Club Brugge voor provinciegenoot

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

18 mei 2018 12:02 - De transfermarkt staat niet stil, want ondertussen heeft Club opnieuw een speler van de hand gedaan. Het gaat om een jonge aanvaller die afgelopen seizoen met de beloften de bekerfinale speelde en de tweede plaats in de competitie pakte. 

De 19-jarige Vanhaecke trekt na 9 seizoenen bij Club Brugge naar Zulte Waregem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.