Alleen deze doelman mag bij Club blijven

Hubert en Horvath maken indruk op training bij Club Brugge

03 mei 2018 08:37 - Club gebruikte dit seizoen al 5 doelmannen. Ludovic Butelle vertrok naar Angers en van de vier anderen mag er maar ééntje blijven. Al de rest mag beschikken na het einde van de competitie. 

Het Laatste Nieuws weet dat de aankoopoptie in het contract van Kenneth Vermeer waarschijnlijk niet gelicht wordt. Feyenoord vraagt te veel geld voor de speler. Ook Ethan Horvath en Vladimir Gabulov mogen de club verlaten. Jens Teunckens wordt uitgeleend aan Antwerp, maar mag eveneens andere oorden opzoeken.

Van de huidige doelmannen mag alleen Guillaume Hubert blijven. Het bestuur is op zoek naar een nieuwe eerste keeper voor volgend seizoen. Hendrik Van Crombrugge van Eupen en Thomas Kaminski van KV Kortrijk zijn de belangrijkste kandidaten om die functie in te vullen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.