‘Anderlecht haalt ex-speler Club Brugge binnen’

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

22 mei 2018 12:09 - Anderlecht deed het afgelopen seizoen enkele merkwaardige transfers en daar lijkt ook onder Marc Coucke geen einde aan te komen. Zo wordt verwacht dat Paars-wit binnenkort de handtekening van een ex-jeugdspeler van Club zal bekend maken.

Het gaat om de bijna 22-jarige Aristote Nkaka die afgelopen winter door KV Oostende werd weggehaald bij Moeskroen. Nkaka speelde tussen 2012 en 2015 bij de jeugd van Club Brugge en is een belofteninternational onder Johan Walem.

Het is wel opvallend dat Coucke opnieuw een speler van KV Oostende haalt, want ook Milic en Musona zouden binnenkort een verbintenis ondertekenen bij de grote rivaal uit Brussel. Dat meldt Sudinfo.be.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.