Antwerp wil speler bij Club Brugge wegplukken

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

13 mei 2018 07:39 - Transfers voor volgend seizoen heeft Club Brugge nog niet gedaan, maar wellicht wordt daar achter de schermen al volop aan gewerkt. Niet alleen van vers bloed, maar ook van vertrekkers. Nikola Storm werd al verkocht aan KV Mechelen, maar nog een aantal spelers mogen het Jan Breydelstadion verlaten.

Eén van hen kan alvast terecht bij Antwerp. De Great Old nam in januari Jens Teunckens op huurbasis over, nadat de 20-jarige doelman er niet in slaagde een kans af te dwingen. Ondanks de vele twijfels over Horvath en Hubert en nadat Club er met Gabulov en Vermeer nog twee keepers bijgehaald had.

“We huren hem, maar als het van mij afhangt, blijft hij volgend seizoen onze derde keeper die kan doorgroeien tot de tweede”, vertelt Antwerp-coach Laszlo Bölöni aan Het Laatste Nieuws. Antwerp heeft wel geen aankoopoptie, maar Teunckens zou al te horen gekregen hebben dat hij weg mag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.