Bart Verhaeghe krijgt steun vanuit de Pro League

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

08 mei 2018 07:54 - Voorzitter Bart Verhaeghe haalde na de topper van zondag uit naar het systeem van de VAR. Hij kreeg al kritiek uit verschillende hoeken, maar wordt nu ook gesteund vanuit de Pro League. 

“Hij heeft zijn verklaringen afgelegd als voorzitter van Club Brugge, op een moment dat voor hem niet makkelijk was. Een voorzitter moet volgens mij zijn club kunnen verdedigen op een moment waarop een heel seizoen in de balans ligt”, aldus Pierre François, CEO van de Pro League, in Het Laatste Nieuws.

“Omdat hij voorzitter van Brugge is, heeft hij geoordeeld dat het allemaal niet goed heeft gefunctioneerd. Niet alles is perfect verlopen, maar ik ben en blijf overtuigd van de integriteit van de scheidsrechter en de VAR. Ik ben ook overtuigd van de totale onafhankelijkheid van Johan Verbist, die de arbitrage leidt.”

“Er zijn zaken voor verbetering vatbaar, maar de integriteit van die mensen staat buiten kijf. Ik veroordeel niemand, laat dat duidelijk zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.