Behalve Limbombe mist Club al zeker tweede sterkhouder in Charleroi

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

09 mei 2018 07:47 - Club staat donderdagavond voor een levensbelangrijke wedstrijd in Charleroi. Eerder was al bekend dat Anthony Limbombe er zeker niet bij is en een aantal andere sterkhouders twijfelachtig zijn. 

Volgens Het Nieuwsblad staat het vast dat Abdoulay Diaby niet zal kunnen spelen. Hij kan niet voluit trainen waardoor de match te vroeg komt. Ook Anthony Limbombe mist de verplaatsing naar Henegouwen en is mogelijk zelfs de rest van het seizoen out.

Jammer genoeg raakte ook Ruud Vormer dinsdag op training niet verder dan enkele rondjes lopen. Hij wordt klaargestoomd om toch te kunnen spelen, maar het blijft afwachten of dat zal lukken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.