Beklaagt Hein zich overgang naar Anderlecht? “Als hij dat geweten had…”

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

30 mei 2018 11:51 - De overgang van Hein Vanhaezebrouck na zijn ontslag bij AA Gent naar Anderlecht was allesbehalve een succes. Uitgeschakeld in de beker, Europees, een teleurstellende 3de plaats in de competitie, de aanvaringen met Ricardo Sa Pinto en veel kritiek van alle kanten. 

Hij zal het zich zelf ook waarschijnlijk anders voorgesteld hebben en wist ook niets van de komst van Marc Coucke. “Had hij van te voren geweten dat er zo’n moeilijke overname zou komen, dan weet ik niet of hij getekend zou hebben”, zegt zijn zus Ruth Vanhaezebrouck in Sport/Voetbalmagazine over de voorbije woelige periode in Anderlecht.

“Het is goed geweest dat Marc Coucke in de eindfase van de competitie gezegd heeft dat Hein mag blijven. Want al die geruchten gaan een eigen leven leiden en als spelers geloven dat er volgend seizoen een andere coach zal komen, is dat niet bevorderlijk voor de prestaties”, voegt broer Henk daar aan toe.

Het is algemeen geweten dat Marc Coucke volgend seizoen meteen de hoofdvogel wil afschieten met Anderlecht in de competitie en tegelijkertijd hoopt hij te kunnen overwinteren in de Europa League. Vanhaezebrouck weet dus wat hem te doen staat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.