‘Belgische middenvelder heeft wel oren naar voorstel van Club Brugge’

Ludovic Butelle (Club Brugge - KV Mechelen)

25 mei 2018 12:06 - Club Brugge wil volgend seizoen in de competitie opnieuw meedoen voor het allerhoogste en ook in de Champions League geen mal figuur slaan. Daarom moet de kern versterkt worden, zeker met een aantal jongens die op vertrekken staan. 

Eerder werd al gemeld dat Club interesse had in Mats Rits van KV Mechelen en Het Nieuwsblad weet nu ook dat beide teams al in gesprek zijn hierover. Die onderhandelingen lopen goed en ook de speler zelf hoopt op een transfer naar het Jan Breydelstadion.

Volgende week keren Vincent Mannaert en Mats Rits uit vakantie en dan zou alles in een stroomversnelling kunnen komen. Rits degradeerde afgelopen seizoen met KV Mechelen naar 1B en wil liever op het hoogste niveau blijven. Er wordt gedacht aan een tranfersom rond 2 à 2,5 miljoen euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.