Beloften Club verliezen bekerfinale tegen Genk dat met 5 A-kernspelers aantrad

Club-fan juicht

12 mei 2018 19:12 - De beloften van Club Brugge hebben zaterdag de Belgische bekerfinale U21 in het Jan Breydelstadion met 2-3 verloren tegen KRC Genk. De Limburgers begonnen de match met 5 jongens uit de A-kern.

Genk gaf basisplaatsen aan Edon Zhegrova, Dante Vanzeir, Manuel Benson, Pierre Zebli en Amine Khammas. Vanzeir bracht Genk op voorsprong, maar Openda lukte nog voor de pauze de gelijkmaker. Ngonge bracht Club zelfs 2-1 voor, maar daarna liep het jammer genoeg nog fout. Vanzeir en Sabak keerden de situatie helemaal om.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.