Bijna had Brandon Mechele dit seizoen bij deze club gespeeld

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

15 mei 2018 18:13 - Brandon Mechele was afgeschreven onder Preud’homme en werd verhuurd aan Sint-Truiden. Een weg terug naar Club Brugge leek er niet. Na zijn uitleenbeurt aan de Limburgers, zat de verdediger al met een definitieve transfer naar een andere ploeg in zijn hoofd.

“Ik dacht niet aan een terugkeer, ik zat met mijn gedachten al bij Zulte Waregem. Die club had zich een jaar eerder al gemeld, maar toen mocht ik niet weg, en nu kwam ze opnieuw kloppen. Mentaal had ik al afscheid genomen van Club”, zegt de verdediger in Humo.

“Toen Leko kwam, zette dat alles op zijn kop. Hij wilde mij er graag bij. Ik twijfelde, de concurrentie was tenslotte niet min. Maar hij legde me uit hoe hij wilde spelen en daar had ik een goed gevoel bij. We besloten het een maand aan te kijken. Dat viel mee, en ik bleef.”

Het vervolg kennen. Mechele groeide uit tot een steunpilaar in de verdediging en als hij volgende zondag tegen AA Gent de 90 minuten rondmaakt, miste hij dit seizoen zelfs geen enkele minuut in de competitie voor Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.