Bruggeling valt nog uit voorselectie en dus niet richting WK

Krepin Diatta video's

17 mei 2018 21:04 - Het wordt afwachten of we een speler van het huidige Club Brugge straks op het WK zullen zien. Vandaag viel alvast minder goed nieuws te rapen. 

Krépin Diatta behoorde nog tot de ruime voorselectie van Senegal voor het WK, maar is uiteindelijk toch afgevallen bij het bekend maken van de definitieve 23 namen. Kara Mbodji (Anderlecht) is er wel bij, ondanks dat hij al maanden niet meer in actie komt. De verdediger zou fit geraken voor de eindronde. Moussa Wague (Eupen) is een verrassende naam die ook mee mag richting Rusland. Dat meldt de Senegalese voetbalbond via Twitter.

Op het WK zit Senegal in groep H met Polen, Colombia en Japan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.