Bruggeling verrassend in voorselectie WK

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

16 mei 2018 08:07 - Deze zomer vindt het WK voetbal in Rusland plaats en de kans bestaat dat ook enkele spelers van Club Brugge daar actief zullen zijn. Sommigen zagen een selectie aankomen, maar er viel ook een verrassing te noteren. 

De amper 19-jarige Krépin Diatta werd nog nooit geselecteerd voor Senegal, maar zit nu plots in de voorselectie van het WK. Bondscoach Aliou Cissé maakt een ruime kern van 35 namen bekend. Daarbij ook Kara Mbodji (Anderlecht) en Moussa Wagué (Eupen).

Diatta kwam in de huidige play-offs pas echt boven water en die goede prestaties zijn de Senegalese bondscoach duidelijk niet ontgaan. Op 4 juni zal de definitieve WK-selectie van 23 spelers afgerond worden. Er moeten dus nog 12 namen afvallen. Senegal speelt in groep H met verder Polen, Colombia en Japan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.