Brugse uitblinker maakt indruk: “Een topspeler in de Belgische competitie, hij kan hogerop”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

20 mei 2018 12:15 - In de competitie was Club Brugge dit seizoen de beste en vorige week bewees het dat ook door op het veld van Standard zich te verzekeren van de titel. Ook individuele prijzen won Blauw-Zwart dit seizoen bij de vleet.

Ruud Vormer won in februari al de Gouden Schoen en deze week werd Hans Vanaken uitgeroepen tot Profvoetballer van het Jaar. Erwin Vandendaele, ex-speler van Club en zelf ook ooit Gouden Schoen, is vooral onder de indruk van die laatste.

“Hij heeft de laatste twee jaar enorme progressie gemaakt qua persoonlijkheid en balvastheid en is uitgegroeid tot een topspeler in de Belgische competitie”, vertelt Vandendaele aan Het Laatste Nieuws. “Vanaken is nooit van de snelste geweest, maar iemand die snel denkt kan ook fantastisch voetbal spelen. Ik denk dat hij nog hogerop kan, al zal Brugge proberen hem zo lang mogelijk te houden. Maar in deze tijden is het moeilijk om een speler in de Belgische competitie te houden als er interesse is van het buitenland.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.