Brugse WK-ganger nipt onderuit in oefenduel

Grote vlaggen Club Brugge (Club Brugge - Antwerp)

30 mei 2018 22:48 - Over twee weken wordt het WK op gang getrapt met de openingswedstrijd tussen gastland Rusland en Saoedi-Arabië. Ondertussen zijn de meeste landen volop bezig met de voorbereiding op het eindtoernooi. 

Zo oefende Rusland vanavond in Oostenrijk. In het Tivoli-stadion in Innsbruck zagen 14.500 toeschouwers hoe de Russen met 1-0 onderuit gingen. Het enige doelpunt van de partij werd gescoord door Schöpf in de 28ste minuut, op aangeven van Arnautovic.

Een slechte start dus voor Rusland van hun WK-voorbereiding, al mogen daar uiteraard nog niet al te veel conclusies aan verbonden worden. Vladimir Gabulov, doelman bij Club Brugge, zat de hele wedstrijd op de bank. Igor Akinfeev van CSKA Moskou stond tussen de palen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.