Ceulemans aangenaam verrast door Bruggeling: “Hij was al afgeschreven”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

13 mei 2018 07:29 - Het seizoen zit er bijna op en Club Brugge kan vandaag – of ten laatste volgende week – de kers op de taart zetten door de landstitel te pakken. Blauw-Zwart stond dit seizoen immers van begin tot einde aan de leiding en dat met een aantal spelers die niemand verwacht had.

Ook Jan Ceulemans is verrast door het niveau dat enkele jongens halen. “Zoals Brandon Mechele. Ik ga hier heel eerlijk zeggen dat ik dat niet had verwacht”, stelt de Caje in Het Nieuwsblad.

“Hij was niet goed, te traag, technisch beperkt. Die was eigenlijk al afgeschreven, werd uitgeleend aan Sint-Truiden. Maar onder Leko is hij een sterkhouder geworden. Dat is toch ook wel knap werk van de trainer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.