Charleroi laat oog vallen op speler van Club Brugge

22 mei 2018 07:52 - De transfercarrousel komt stilletjes aan op gang en dat is bij Club Brugge niet anders. Van de basisploeg lijken Denswil, Limbombe en Diaby andere oorden te zullen opzoeken. 

In principe keren de uitgeleende spelers ook terug, maar in het geval van Jérémy Perbet is dat misschien niet helemaal zeker. De Franse goaltjesdief kwam afgelopen seizoen uit voor KV Kortrijk en staat nu in de belangstelling van zijn ex-club Sporting Charleroi. Dat weet Het Nieuwsblad.

Als alternatieven denken de Zebra’s aan Mbaye Leye (Eupen) of Massimo Bruno (Anderlecht, eigendom van Leipzig). David Pollet mag de club verlaten. Voor spelmaker Cristian Benavente is veel interesse. De Peruviaan wil dan ook graag een stap hogerop.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.