Club-Anderlecht vorig jaar: helft van de spelers is er niet meer bij

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

06 mei 2018 11:56 - Op een jaar tijd kan veel gebeuren. Vorig seizoen eindigde Club Brugge-Anderlecht op 1-1 in Play-Off 1. In vergelijking met toen zijn ongeveer de helft van de Brugse spelers er niet meer bij. 

Dit was de basiself voor Club in die wedstrijd: Horvath, Palacios, Denswil, Engels, Touba, Vormer, Claudemir, Vanaken, Rotariu, Izquierdo en Vossen. Limbombe, Wesley en Immers vielen in. Van de 14 jongens die in actie kwamen zijn er 6 vertrokken: Palacios, Engels, Claudemir, Rotariu, Izquierdo en Immers. Vossen, Horvath en Touba komen nog nauwelijks in actie. Blijven over: Denswil, Vormer, Vanaken, Limbombe en Wesley.

Anderlecht trad met deze ploeg aan: Boeckx, Obradovic, Spajic, Kara, Appiah, Chipciu, Dendoncker, Tielemans, Acheampong, Hanni en Thelin. Teodorczyk, Bruno en Nuytinck maakten een invalbeurt. Bij RSCA blijven met Spajic, Dendoncker, Teodorczyk en Bruno slechts 4 spelers over die vanmiddag mogelijk in actie zullen komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.