‘Club Brugge blijft twijfelen over recordtransfer’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

21 mei 2018 12:01 - Nu het seizoen er helemaal op zit, kan Club Brugge zich volop focussen op de voorbereiding op volgend seizoen. Zo zal er onder meer beslist moeten worden over de toekomst van enkele huurlingen.

Zo moet Club voor het einde van de maand de knoop doorhakken over Matej Mitrovic. De Kroatische verdediger wordt sinds januari gehuurd van Besiktas en Ivan Leko zou zijn landgenoot graag aan boord houden.

Club beschikt ook over een aankoopoptie, maar die bedraagt wel 4,5 miljoen euro. Dat zou van Mitrovic de duurste inkomende transfer uit de Clubgeschiedenis maken. Het bestuur zou dan ook twijfelen of Mitrovic dat bedrag wel waard is, maar volgens Uğur Karakullukçu, een bekende Turkse commentator, gaan ze toch een poging wagen om hem definitief binnen te halen. Officiële onderhandelingen tussen de clubs zijn er nog niet geweest.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.