Club Brugge komt met meer info over titelfeest

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

13 mei 2018 20:58 - Eén speeldag voor het einde is Club Brugge eindelijk zeker van de vijftiende landstitel. Dankzij een 1-1-gelijkspel op het veld van Standard werd de titel binnengehaald. Het feest werd al in Luik ingezet, maar stopt daar zeker niet.

Club komt via zijn officiële kanalen met meer info over het titelfeest van vanavond. “We gaan nog niet naar huis! Kom naar het Jan Breydelstadion om de spelers te verwelkomen en samen te vieren? Wij zorgen voor drank en muziek, we verwachten de spelersbus rond 23u30!”, laat Club weten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.