‘Club Brugge laat interesse in deze speler vallen’

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

23 mei 2018 23:35 - Club Brugge is op zoek naar een nieuwe eerste doelman. Het lijkt erop dat Ethan Horvath het seizoen mag aanvatten als tweede keuze en dat Club hoopt op een ervaren pion dankzij de Champions League. 

Zo dacht Club een tijdje geleden nadrukkelijk aan Hendrik Van Crombrugge van Eupen, maar die zou de voorkeur geven aan Standard. Bovendien is het nog lang niet zeker of Van Crombrugge Eupen ook wel zal verlaten. Want daarvoor moet ongeveer 2 miljoen euro op tafel komen.

Volgens Sport/Voetbalmagazine heeft Blauw-zwart de piste van de Eupense goalie definitief verlaten en speuren ze in het buitenland naar een ervaren sluitpost. Vincent Mannaert en Ivan Leko willen absoluut het debacle van het afgelopen seizoen vermijden waar 5 verschillende keepers onder de lat stonden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.