Club Brugge laat verdediger definitief gaan naar KV Mechelen

Acolatse en Laurent Lemoine

17 mei 2018 14:17 - Club Brugge heeft vandaag via de officiële website een definitieve transfer aangekondigd. Eén van onze talentvolle verdedigers trekt naar KV Mechelen in 1B. 

Het gaat om de 20-jarige Laurent Lemoine. Hij werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Roeselare in 1B, waar hij regelmatig aan spelen toekwam. Die prestaties waren ook KV Mechelen niet ontgaan. Zij nemen de speler definitief over van Blauw-zwart en hopen dat hij mee kan helpen aan de directe promotie terug naar 1A.

Lemoine is een product uit de Brugse Academy en speelde ook al enkele seizoenen voor de beloften. Maar tot een doorbraak in de A-kern kwam het dus nooit. Toch is het een speler om op te volgen, want misschien kunnen we hem na enkele tussenstappen ooit wel terugverwachten op Jan Breydel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.