Club Brugge legt toptalent voor 4 seizoenen vast

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

16 mei 2018 17:52 - Zoals geweten is Club Brugge volop bezig met de voorbereiding van volgend seizoen, maar uiteraard wordt ook op lange termijn gedacht. Zo raakte vandaag bekend dat een jonge beloftevolle aanvaller zijn opwachting zal maken in de A-kern.

Het gaat om de 18-jarige aanvaller Loïs Openda. Hij tekende een profcontract voor 4 seizoenen tot medio 2022. Openda scoort makkelijk bij de Brugse beloften en was vorige week nog trefzeker in de verloren bekerfinale tegen Genk. Hij is ook een vaste waarde bij de jonge Rode Duivels U19 die tot voor kort onder leiding stonden van Gert Verheyen en Franky Van der Elst.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.