‘Club Brugge probeert Mitrovic wel héél goedkoop op te pikken’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

26 mei 2018 11:06 - Club Brugge moet deze zomer beslissen over de toekomst van enkele huurlingen. Jordy Clasie en Kenneth Vermeer lijken volgend seizoen niet meer in het Jan Breydelstadion te spelen, van Matej Mitrovic is dat nog niet duidelijk. Club wil de Kroaat wel langer houden, maar de onderhandelingen met Besiktas lopen niet supervlot.

Club bedong wel een aankoopoptie toen het de verdediger in januari huurde, maar die bedraagt 4,5 miljoen euro. Dat is veel geld – zeker voor een verdediger – en het zou van Mitrovic de duurste aankoop in de Clubgeschiedenis maken. Het is dus niet onlogisch dat Blauw-Zwart de prijs wil laten zakken.

Maar het eerste bod van Club zou wel héél laag geweest zijn. Volgens Fotospor bood Club 1,5 miljoen euro voor Mitrovic. Amper een derde van de aankoopoptie dus, en Besiktas wees het bod dan ook zonder pardon af.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.