‘Club Brugge wil bekende naam voor de neus van Anderlecht en Standard wegsnoepen’

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

26 mei 2018 06:43 - Club Brugge is nog op zoek naar zijn eerste aanwinst voor volgend seizoen en verkent daarvoor een aantal pistes. De voorbije dagen werden vooral Clinton Mata en Mats Rits in verband gebracht met een transfer naar het Jan Breydelstadion, maar ook een derde bekende naam zou nog in beeld zijn.

Club is nog op zoek naar een linksvoetige centrale verdediger – Stefano Denswil vertrekt normaal gezien immers – en volgens Het Laatste Nieuws is het daarvoor uitgekomen bij Chancel Mbemba. De ex-speler van Anderlecht is weliswaar rechtsvoetig, maar Club zou geloven dat hij perfect ook aan de linkerkant van de defensie kan spelen.

Mbemba binnenhalen belooft echter een lastige klus te worden. Anderlecht onderhandelt al een tijd met Newcastle om de 23-jarige terug te halen in een package deal met Matz Sels. Ook Standard trekt aan zijn mouw, waar Michel Preud’homme hem probeert te overtuigen. Bovendien is Mbemba een bijzonder dure vogel, want Newcastle zou bijna 7 miljoen euro vragen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.