Club Brugge wil Belgische aanvaller binnenhalen

Scholz - Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

30 mei 2018 08:54 - De transfer van Mats Rits is zo goed als rond en Club Brugge is nog niet uitgewinkeld in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart blijft zoeken naar jonge Belgen met potentieel. 

Zo is Club terechtgekomen bij Siebe Schrijvers van Genk. De jongeling zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van een Belgische topclub en Het Laatste Nieuws weet nu dat het om Club Brugge zou gaan. Schrijvers kreeg weinig kansen van trainer Clement en wil graag andere oorden opzoeken.

Genk vroeg 3 miljoen euro voor het talent, maar omdat Schrijvers zijn aflopende contract niet zal verlengen, moeten ze die prijs noodgedwongen laten zakken. Eind volgend seizoen zou de Limburger sowieso gratis weg kunnen uit de Luminus Arena.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.