Club dreigt sterkhouder te moeten missen tegen Anderlecht

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

05 mei 2018 08:42 - Zondagmiddag treedt Club Brugge aan in de topper tegen Anderlecht, maar het is niet zeker of dit in de sterkst mogelijke opstelling zal kunnen gebeuren. Ivan Leko kreeg vrijdag nog slecht nieuws op training. 

Anthony Limbombe moest de oefensessie overslaan met pijn aan de voet, een blessure waardoor hij eerder in Gent al niet in actie kwam. Het Nieuwsblad meldt dat de flankspeler naar het ziekenhuis trok voor een scan en dat mogelijk geen goed voorteken is.

Leko kiest alleen voor volledig fitte spelers. Dat bevestigde hij ook nog in zijn perspraatje: “Voor mij is het belangrijk dat er zaterdag nog een training is. Tegen Anderlecht kies ik in mijn selectie sowieso voor spelers die honderd procent fit zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.