Club-fans doen opvallende ontdekking over personen in VAR-busje tegen Anderlecht

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

08 mei 2018 19:12 - Het optreden van de VAR zowel in Anderlecht als in de thuismatch tegen Paars-wit was erg bedenkelijk. Supporters van Club Brugge hebben na uitvoerig speurwerk een opvallende ontdekking gedaan over de personen die oud-scheidsrechter Tim Pots bijstonden in het VAR-busje afgelopen zondag.

Het gaat om  Istvan Lagaert en Christophe Snoeck. De twee helpers van Tim Pots blijken anti-Club bij controle van hun sociale media. Ondertussen hebben ze hun Twitter-account afgeschermd en de bewuste tweets verwijderd, maar de Club-fans van Twitter-account Stamnummer 3 namen screenshots als bewijs.

Het loont absoluut de moeite om onderstaande tweets eens van dichtbij te bestuderen. Klik op de foto om te openen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.