Club gaat Sterchele op wel hele speciale manier eren tegen Anderlecht

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

04 mei 2018 07:59 - Het is bijna 10 jaar geleden dat François Sterchele verongelukte. Op 8 mei 2008 liet hij het leven na een auto-ongeval in Vrasene. Club gaat hem zondag tegen Anderlecht op een wel hele speciale manier eren. 

Nog altijd applaudisseren de fans in de 23ste minuut (zijn rugnummer) van elke wedstrijd, maar komende zondag in de clash tegen Anderlecht zal het nog nét iets verder gaan.

Vanaf de 23ste minuut zal de ledverlichting met reclame worden uitgeschakeld in het hele stadion en zal een grote foto van Sterchele verschijnen op de verschillende schermen in het Jan Breydelstadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.