Club gaat Timmy Simons belonen met nieuwe functie

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

14 mei 2018 08:31 - Club Brugge pakte gisteren de 15de landstitel uit de geschiedenis. Voor ouderdomsdeken Timmy Simons (41) was het de 7de in zijn rijkgevulde spelerscarrière, waarvan 3 bij PSV. Een carrière die volgende zondag ten einde komt.

“Dit is mijn zevende titel en het went niet. In zo’n wedstrijd besef je hoe hard je hiervoor werkt. Als speler is het mijn laatste. Ik kan in alle euforie zeggen dat ik er nog een jaar mee doorga, maar dat doe ik niet. Mijn volgende titel zal niet als speler zijn”, wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad.

Simons blijft echter bij Blauw-zwart. Dat bevestigt manager Vincent Mannaert: “Hij weet dat er iets klaarligt voor hem. We zullen hem een soort van wildcard geven om eerst mee te lopen binnen de club. Opdat hij weet hoe de club werkt. Daarna kan hij kiezen hoe hij zijn functie zal invullen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.