Club heeft alternatief voor Clinton Mata op het oog

Nakamba - Diaby - Cools - Dennis - Horvath - Limbombe

28 mei 2018 09:50 - Club Brugge werd vorige week nadrukkelijk geassocieerd met een overgang van Clinton Mata richting Jan Breydel. Maar dat lijkt nu lang niet zo zeker meer. 

Blauw-zwart zou een alternatief op het oog hebben voor de speler van Charleroi die afgelopen seizoen gehuurd werd door Genk. Volgens Het Nieuwsblad toont Club interesse voor Kingsley Schindler. Deze pijlsnelle flankspeler komt momenteel uit voor Holstein Kiel in de tweede Bundesliga. Ivan Leko ziet in hem een concurrent voor Dion Cools op de rechterflank.

Kiel mocht zelfs aantreden in de barragewedstrijden tegen Wolfsburg, maar kon daarin de promotie niet afdwingen. Het voordeel van de 24-jarige Ghanees is dat hij de hele flank kan maken. Bovendien beschikt hij over het nodige scorend vermogen, want hij lukte het afgelopen seizoen 14 treffers in competitie en beker samen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.