‘Club heeft eerste aanwinst beet: contract voor 4 seizoenen’

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

28 mei 2018 08:22 - Nadat gisteren Genk het laatste Europese ticket pakte door in de barrage met 2-0 tegen Zulte Waregem te winnen, zit het Belgische voetbalseizoen er definitief op. De transfercarrousel draait intussen op volle toeren. 

Zo meldt Het Nieuwsblad dat we deze week nog de definitieve transfer van Mats Rits van KV Mechelen naar Club Brugge mogen verwachten. De onderhandelingen lopen goed en alle partijen gaan akkoord. Hij zal een contract van 4 seizoenen krijgen op Jan Breydel en met de overgang zou een bedrag van ongeveer 2 miljoen euro gemoeid zijn.

Eerder maakte Nikola Storm de omgekeerde beweging en stapte hij na een seizoentje uitgeleend te zijn aan OHL over van Club Brugge naar KV Mechelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.