‘Club heeft eerste transfer zo goed als binnen’

Cools scoort (Club Brugge - Gent)

25 mei 2018 08:59 - Het ziet ernaar uit dat Club Brugge nog voor eind mei een eerste grote transfer zal realiseren. Na de terugval van Dion Cools in Play-Off 1 was Blauw-zwart op zoek naar een alternatief voor de rechterflank. 

Volgens La Dernière Heure zijn Club en Charleroi het bijna eens over de transfer van Clinton Mata, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Genk. De transfersom zou ongeveer 3,5 miljoen euro bedragen, waarvan de Limburgers ook nog 25% ontvangen.

La Capitale weet dat Jérémy Perbet niet in de deal zal betrokken worden. De Fransman verkiest een transfer naar het buitenland en voelt niks meer voor een verlengd verblijf in België of een terugkeer naar Charleroi.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.