Club heeft nieuwe doelman op het oog

Kenneth Vermeer (Club Brugge - KRC Genk)

02 mei 2018 08:27 - Club gebruikte dit seizoen al 5 doelmannen en misschien zal volgend seizoen toch nog iemand anders tussen de palen staan. Het bestuur wil graag Kenneth Vermeer houden, maar dat is niet zo eenvoudig. 

Vermeer wordt gehuurd van Feyenoord, maar de aankoopoptie in zijn contract is erg duur. Ludovic Butelle is vertrokken naar Angers en de kans dat Gabulov, Horvath of Hubert eerste keuze worden, is erg klein.

Daarom toont Blauw-zwart, net als enkele maanden geleden, opnieuw in interesse voor Hendrik Van Crombrugge. De 24-jarige doelman van Eupen staat ook in de belangstelling van Anderlecht. Paars-wit hoopt echter Matz Sels, die gehuurd wordt van Newcastle, langer te kunnen houden. Pas als dat niet lukt, zullen de Brusselaars voluit voor Van Crombrugge gaan. Eerder kon de keeper van Eupen naar Ajax, maar die transfer ging niet door.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.