‘Club in verband gebracht met 2 spelers uit Mexico, waarvan 1 hele bekende’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

30 mei 2018 22:00 - Tegenwoordig gonst het van de geruchten en worden de gekste namen gelinkt aan ons Club. Zelfs in Mexico zijn ze ervan overtuigd dat Blauw-zwart interesse heeft in 2 spelers uit de plaatselijke hoogste afdeling. 

Het gaat om Julián Quiñones, die afgelopen seizoen makkelijk de weg naar de netten vond voor Lobos BUAP. De snelle aanvaller is trouwens eigendom van Tigres. Bij die club speelt ook de Franse spits André-Pierre Gignac, ex-Marseille, en ook hij wordt gelinkt aan het team van Ivan Leko.

Toch lijkt de kans klein dat Club deze jongens kan binnenhalen, omdat ze gegeerd zijn in heel Mexico en zwaar op de loonmassa zouden wegen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.