‘Club is al rond met nieuwe doelman’

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

16 mei 2018 12:39 - Het is duidelijk dat ze niet stil zitten in de bestuurskamer bij Blauw-zwart. Volgens bepaalde bronnen zou Club al een nieuwe doelman hebben binnengehaald. 

Het gaat om Hendrik Van Crombrugge van Eupen. La Capitale meldt zelfs dat Club al een voorakkoord met Eupen en de speler zou hebben. De sluitpost van de Panda’s moet ongeveer 2 miljoen euro kosten en stond vorig seizoen al in de belangstelling van Ajax en Napoli.

Ook Anderlecht heeft hem op z’n lijstje staan moesten ze geen nieuw akkoord kunnen vinden met Newcastle over Matz Sels. Van Crombrugge maakte dit seizoen indruk bij Eupen, ook al konden de Oostkantonners zich pas op de laatste speeldag redden na een 4-0 zege tegen Moeskroen.

Club kampte dit seizoen met een heus doelmannenprobleem, want 5 verschillende namen stonden al tussen de palen. De optie op Kenneth Vermeer (gehuurd van Feyenoord) wordt niet gelicht. Gabulov en Hubert mogen het voorbeeld van Butelle volgen en vertrekken. Horvath zou wel nog mogen blijven. Teunckens (uitgeleend aan Antwerp) zou dan weer in de belangstelling staan van KV Oostende en mag ook weg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.