Club kan titelfeest niet opsmukken: “Werk in de transferperiode!”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

20 mei 2018 19:53 - Club Brugge is er tegen AA Gent niet in geslaagd zijn landstitel nog wat extra in de verf te zetten. Het ging onderuit met 0-1 en sluit zo het seizoen af met een kleine valse noot.

Het was duidelijk dat er voor Blauw-Zwart niets meer op het spel stond, want het leek toch allemaal net iets minder scherp dan normaal. Dat werd rond het halfuur ook afgestraft toen de verdediging zich op een diepe bal van Gigot liet verrassen. Kubo ontsnapte en trapte de bal voorbij de uitgekomen Horvath.

Club nam daarna wel het heft in handen en zette Gent vast op de eigen helft, maar grote kansen kwamen er nauwelijks. De beste was voor Jelle Vossen, maar die kopte net naast. Aan de overkant ontsnapte Club nog aan de 0-2 toen opnieuw Kubo alleen voor doel verscheen, maar zijn poging viel via Horvath bovenop de lat. Vijf minuten voor tijd kreeg Timmy Simons nog zijn welverdiende applauswissel, met een staande ovatie van het hele stadion. Kort daarna kreeg Vossen opnieuw een unieke kans op de gelijkmaker, maar hij miste onbegrijpelijk.

De galamatch van Club bracht dus niet wat ervan verwacht werd, tot grote ontgoocheling van de supporters. Die lieten op Twitter ook hun onvrede blijken:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.