‘Club krijgt geweldige meevaller voor verplaatsing naar Luik’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

12 mei 2018 10:06 - Als Club zondag een puntje pakt op Sclessin tegen Standard mag het de 15de landstitel uit de geschiedenis vieren. Trainer Ivan Leko kreeg alvast goed nieuws uit de ziekenboeg met het oog op de verplaatsing naar Luik. 

Het Laatste Nieuws weet dat Abdoulay Diaby vrijdag probleemloos meetrainde en in aanmerking komt voor een plaats in de basis. Daardoor zou Dennis opnieuw naar de bank verhuizen. Voorts denkt de krant dat ook Vanaken weer zal starten ten nadele van Clasie.

Van Anthony Limbombe is nog altijd geen sprake. Hij zal de mogelijke kampioenenwedstrijd in Luik niet meemaken. Met een beetje geluk kan de flankspeler misschien nog eens in actie komen op de slotspeeldag in Jan Breydel tegen AA Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.