Club krijgt goed nieuws van steunpilaar: “Ik zal blijven”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

14 mei 2018 19:04 - De druk is van de ketel na de titel van Club Brugge. Er volgt nog 1 wedstrijd op de laatste speeldag tegen AA Gent, maar het bestuur is alvast bezig met het bouwen van een ploeg voor volgend seizoen. 

Anthony Limbombe, Stefano Denswil en Abdoulay Diaby zoeken normaal gezien andere oorden op. Marvellous Nakamba staat in de belangstelling van enkele clubs uit de Bundesliga. Vincent Mannaert hoopt de Zimbabwaan aan boord te houden voor de Champions League-campagne.

Goed nieuws kwam er van kapitein Ruud Vormer. De kans is zelfs groot dat hij binnenkort een verbeterd contract tekent. Dat weet Het Laatste Nieuws. “We gaan samenzitten en in principe speel ik volgend seizoen nog in Brugge”, is zijn reactie. De Nederlander was dit seizoen al goed voor 17 assists en 13 goals.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.