‘Club laat toptalent gaan naar Italië’

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

22 mei 2018 21:23 - Veel supporters waren hem misschien al vergeten, maar Club Brugge leende sinds de winter een aanvaller uit aan een Italiaanse club. Het gaat om de Kroaat Fran Brodic. 

Voor de winterstop was hij actief voor Roeselare in 1B, maar die uitleenbeurt viel tegen. Bij derdeklasser Catania in Italië geraakte de 21-jarige spits ook maar aan 1 basisplaats en 3 invalbeurten, maar hij lukte daarin wel 2 goals.

TuttoCalcioCatania meldt dat de Italianen binnenkort met Club om de tafel gaan zitten en bereid zijn om de aankoopoptie van 250.000 euro te lichten. Brodic kwam in 2014 van Dinamo Zagreb naar Club Brugge en scoorde in zijn eerste seizoen bij de beloften een karrevracht doelpunten. Hij kreeg echter nooit z’n kans in het A-elftal.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.