Club leent middenvelder uit aan Belgische club

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

24 mei 2018 19:49 - Het belooft een drukke transferzomer te worden op Jan Breydel en die is al volop aan de gang. Zo leent Club een talentvolle middenvelder opnieuw uit, deze keer aan OH Leuven uit 1B. 

Vorig seizoen was de 20-jarige Jellert Van Landschoot actief bij FC Eindhoven in de Nederlandse Eerste Divisie (tweede klasse) en hij deed het daar goed. De linksvoetige middenvelder is erg polyvalent, want kan ook in de defensie depanneren. Club Brugge gelooft in de speler, want zijn contract werd enkele weken geleden verlengd tot en met 2021.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.