‘Club mist mogelijk 3 basisspelers van zondag in Charleroi’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

07 mei 2018 23:43 - Club Brugge heeft na de nederlaag tegen Anderlecht niet veel tijd om de volgende wedstrijd voor te bereiden. Donderdagavond om 18u wacht de verplaatsing naar Charleroi. 

Blauw-zwart zal voor de wedstrijd al het resultaat van Anderlecht-Standard kennen, want die match wordt om 14u30 gespeeld. Het Laatste Nieuws weet dat trainer Leko behalve de al geblesseerde Anthony Limbombe mogelijk nog drie andere spelers zal moeten missen tegen de Zebra’s.

Abdoulay Diaby mankte in de slotfase tegen Anderlecht en zou geraakt zijn aan de enkelbanden. Brandon Mechele heeft een stevige verstuiking van het jukbeen en Ruud Vormer trok naar het ziekenhuis voor een scan. Het is niet bekend waar de middenvelder precies last van heeft. Dinsdag of woensdag zal hierover vast meer nieuws bekend raken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.