Club nu al zeker van dit monsterbedrag dankzij Champions League

Champions League

18 mei 2018 08:08 - Dankzij de titel is Club Brugge rechtstreeks geplaatst voor de poulefase van de Champions League volgend seizoen. Standard of Anderlecht mogen via de voorrondes nog proberen om zich te kwalificeren, al wordt dat bij voorbaat een heel moeilijk verhaal. 

Uitgerekend volgend seizoen verhoogt de UEFA de prijzenpot van de Champions League, dus Blauw-zwart kon op geen beter moment de landstitel gepakt hebben. Het startgeld is 15 miljoen euro en dankzij de prestatiebonussen en TV-gelden gaat dat makkelijk oplopen tot ongeveer 25 miljoen euro. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Club Brugge gaat sowieso in pot 4 terecht gekomen en komt zo goed als zeker uit tegen één absolute topclub: Barcelona, Bayern, Man City, Juventus, PSG,  Lokomotiv Moskou, Atlético Madrid of de nieuwe CL-winnaar Real Madrid of Liverpool.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.