Club pleit voor dit nieuwe reglement in Play-Off 1

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

15 mei 2018 16:00 - Club Brugge had een straat voorsprong na de reguliere competitie, maar moest uiteindelijk tot speeldag 9 in de play-offs wachten om de titel te pakken. Standard, na 30 speeldagen op maar liefst 23 punten van Blauw-zwart, bleef als laatste overeind in de titelrace. 

Club wil dat de halvering van de punten wordt afgeschaft en krijgt daarbij de steun van Charleroi. “Zonder de halvering van de punten, krijgen de posities op het einde van de reguliere competitie de waarde die ze echt verdienen”, zegt manager Medhi Bayat van de Zebra’s daarover in Het Nieuwsblad.

Een wijziging van dit soort regel kan ten vroegste vanaf het seizoen 2020-2021 en daarvoor moet een meerderheid gevonden worden bij alle clubs die zetelen in de Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.