Club-speler zit slecht in z’n vel: “Dan begin je over alles na te denken”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

23 mei 2018 08:38 - Club heeft er een prachtig seizoen opzitten, maar dat was niet voor elke speler zo. Sommige jongens verdwenen helemaal naar de achtergrond, terwijl anderen zich juist manifesteerden. 

Brandon Mechele en Jelle Vossen maakten een tegengesteld scenario mee, de ene brak helemaal door terwijl de andere het moeilijk had. “Natuurlijk zou ik meer willen spelen. Nog eens zo’n jaar zou mentaal heel moeilijk zijn. Maar het kan ook omgekeerd. Kijk, ik zit hier met één doel en dat is zo veel mogelijk prijzen pakken met Club. En daar zijn we goed mee bezig. Ik sta hier volgend seizoen dus gewoon met veel goesting”, bevestigt Vossen in Het Laatste Nieuws.

“Als je slecht in je vel zit, begin je over alles na te denken. Vertrekken is misschien wel de gemakkelijkste weg, maar biedt niet altijd de juiste oplossing. Ik zit hier ook uitstekend, zowel bij Club als privé. Plus twee titels in drie jaar en in die drie jaar ook veel gescoord.” Vossen is dus resoluut van plan om volgend seizoen een basisplaats af te dwingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.