Club valt meerdere keren in de prijzen op Pro League Gala

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

14 mei 2018 22:32 - Club Brugge is vanavond meerdere keren in de prijzen gevallen tijdens het Pro League Gala in het museum Autoworld in Brussel. Zowel de Profvoetballer, Belofte als Coach van het Jaar zijn van Blauw-zwart.

Wesley Moraes schopte het tot Belofte van het Jaar voor Kalu (AA Gent) en Bandé (KV Mechelen). Ivan Leko werd verkozen tot Coach van het Jaar voor Sa Pinto (Standard) en Clement (Waasland-Beveren/Genk). Club kreeg ook nog een vermelding voor zijn uitstekende communitywerking.

Hans Vanaken schoot uiteindelijk de hoofdvogel af en is de nieuwe Profvoetballer van het Jaar. Ruud Vormer eindigde tweede en Edmilson (Standard) derde. Het mooie aan deze prijzen is dat de punten werden uitgedeeld door collega’s uit de Jupiler Pro League.

 

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.