Club-voorzitter Verhaeghe: “Ik neem daar geen woord van terug”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

23 mei 2018 08:24 - Na spannende Play-Offs wist Club Brugge zich afgelopen seizoen voor de 15de keer tot landskampioen te kronen. Na de verloren 1-2 thuiswedstrijd tegen Anderlecht werd het nog even billen knijpen, maar Blauw-zwart toonde een enorme veerkracht in Charleroi.

In de thuismatch tegen Anderlecht scoorden de bezoekers uit buitenspel en werd een duidelijke strafschopfout op Vanaken door de VAR niet gezien. Club-voorzitter Verhaeghe was woedend na die wedstrijd. “Ik neem daar geen woord van terug. We hebben een groter budget bij mekaar gebracht om de arbitrage klaar te krijgen. Wij hebben die inspanning gedaan met de clubs. Ik ben niet de enige die gereageerd op de VAR”, sprak hij dinsdagavond in Van Gils & Gasten op één.

“Het niveau van de arbitrage is ondermaats.  Dat moet veranderen, zij moeten hun verantwoordelijkheid pakken. Ik stel vast dat we met geen enkele scheidsrechter aanwezig zijn op het WK of in de Europese competities. Er is een fundamenteel probleem.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.