‘Club wil recordbedrag neertellen voor verdediger’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

31 mei 2018 12:00 - Met een mogelijk vertrek van Stefano Denswil voor de deur en het vooruitzicht om in de Champions League te spelen, zal Club zich absoluut moeten versterken in het verdedigende compartiment. Het bestuur denkt daarom na over een ingewikkeld dossier. 

Matej Mitrovic werd afgelopen seizoen na de winter gehuurd van Besiktas en maakte een goede indruk. De Kroaat werd opgeroepen voor het WK en de aankoopoptie lichten kost 4,5 miljoen euro. Club heeft die prijs de afgelopen weken proberen te drukken, maar zonder succes.

Er rest dus nog maar één optie: ofwel de volle pot betalen of een andere piste zoeken. Volgens Turkse bronnen denkt Blauw-zwart wel degelijk na om 4,5 miljoen euro te betalen, wat hem meteen de duurste speler in de geschiedenis van Club Brugge zou maken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.