Club wil werk maken van nieuwe rechterflankspeler

Cools met de overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

22 mei 2018 15:10 - Dion Cools speelde een goed seizoen op de rechtse flank, maar kende een serieuze terugval in de Play-Offs. Omdat ook Ivan Tomecak geen voltreffer bleek, gaat Club op zoek naar vers bloed op die positie. 

Volgens La Dernière Heure is Blauw-zwart uitgekomen bij Clinton Mata, die het afgelopen seizoen door Charleroi uitgeleend werd aan Genk. De Limburgers zullen de aankoopoptie waarschijnlijk niet lichten omdat ze voluit voor Maehle willen gaan op die positie.

De Zebra’s zouden wel 3 miljoen euro voor de speler vragen, maar aangezien Charleroi interesse toont in Jérémy Perbet kan de Franse spits mogelijk in de deal betrokken worden om de prijs te drukken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.