Clubicoon keert niet meer terug: “Bij Club zie ik dat niet gebeuren”

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

26 mei 2018 07:04 - Club Brugge probeert zijn iconen zoveel mogelijk te koesteren, al liep dat in het verleden weleens verkeerd als ze opnieuw bij Blauw-Zwart aan de slag gingen. Zo sloeg het ontslag van Jan Ceulemans en Franky Van der Elst door toenmalig sportief manager Marc Degryse een dikke tien jaar geleden diepe wonden. En zij zijn niet de enigen.

Ook Dany Verlinden lijkt een terugkeer naar Club uit te sluiten. De ex-doelman stond van 1988 tot 2004 onder de lat in het Jan Breydelstadion en bleef daarna nog tot 2012 als keeperstrainer. De voorbije jaren was hij aan de slag in Engeland, hij verhuisde nadat zijn zoon Thibaud de overstap naar Stoke City maakte.

“Ik wil graag naar België terugkeren”, zegt Verlinden nu in Krant van West-Vlaanderen. “Thibaud wordt er 19 en ik kan zijn hand niet blijven vasthouden. Hoofdtrainer zie ik me niet meer worden, maar als keepertrainer kan ik zeker nog een meerwaarde betekenen. Bij Club Brugge zie ik dat niet meer gebeuren, want ik heb er nog weinig contacten. Mijn ontslag in Brugge is destijds hard aangekomen, maar dat is verleden tijd en ik koester vooral ook de mooie momenten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.